Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

ABSOLUT TURNÉBUSZ EP 6

Fran Palermo

2019. augusztus 29. - absolut_hu

franpalermo.jpg

Ki ne szeretne belelátni a híres zenekarok életébe? Vajon tényleg minden csak a bulizáról szól? Egyáltalán mi folyik egy turnébuszban; és a backstage-ben? Sokszor mondják, hogy ami ott történik, ott is marad. Ez mostantól megváltozik. Miskovits Marci az ország legmenőbbjeit kíséri el egy-egy turnállomásra, így ezentúl ti is beleláthattok a színfalak mögötti világba, a színpad előtti rituálékba, a koncertek utáni őrült partyzásba. A jó hangulatért az Absolut felel, a többi meg kiderül.

34051783_1833423740053943_1336426920086077440_o.jpg

5 dolog, amit érdemes tudnod a Fran Palermoról:

1. A Fran Palermo az egyik legnépszerűbb hazai indie rock zenekar. Sajátos hangzásviláguk annak köszönhető, hogy spanyol, kubai, görög, magyar vér is csörgedezik a zenészek ereiben.

2. A csapat excentrikus, multiinstrumentális vezetője Henri Gonzales, akit igazi rejtélyes karakterként tartanak számon, egy ideig utcazenészként járta a világot.

3. Henriről tavaly megjelent egy film, amit az Index forgatott le. Szőke Barna, rendező, aki maga is zenész, eleinte nem szerette a Fran Palermo zenéjét, sőt, saját bevallása szerint még némi irigységet is érzett, de a zenekar lazasága rögtön lenyűgözte, idővel pedig rajongóvá tette őt is.

4. Az angolul éneklő Fran Palermo 2011-es alakulása óta számos tagcserén esett át. 2013-ban némi szünetet tartottak, de 2015-től ismét aktívan működik a csapat.

5. 2016-ban megnyerték az év felfedezettjének járó díjat a Petőfi Zenei Díjátadón, majd egy évvel később ugyanitt már a ‘Legjobb Zenekar’ kategóriájában jelölték őket.

süti beállítások módosítása