Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Swed Me Up Baby by Bednárik Niki

A BÁR: Boutiq'Bar

2019. augusztus 04. - absolut_hu

dsc02249_logo_zott.jpg
Niki feladata az Boutiqbar bármenedzsereként többek között az, hogy összetartsa a csapatot, ami úgy tűnik, jól is megy neki, hiszen a srácok elmondásuk szerint amellett, hogy szakmailag is tudnak fejlődni, a kellemes atmoszférát és a jó csapatot emelték ki, amikor arról meséltek, miért is szeretnek annyira itt dolgozni. Nincs kedvenc ízvilága, számára az a legjobb érzés, amikor az első korty után megjelenik az ismerős elégedett mosoly a vendég arcán.

„Ha a stílusomat kell meghatározni, akkor a bohókás szó jut először eszembe. Nincs kedvenc ízvilágom, de még korszakom sem, azt az érzést szeretem, amikor valaki elmondja, hogy mit szeretne, odaadom neki az italt, és látom rajta, hogy pontosan eltaláltam. Szerencsére nagyon ritkán fordul elő, hogy valakinek nem ízlik, amit elkészítek. Az évek alatt jön egyfajta gondolkodásmód, hogy amikor valaki kimondja, hogy egy vodka alapú gyümölcsös koktélt szeretne, akkor egyből beugrik minimum húsz ital, amit aztán a kérdéseiddel folyamatosan leszűkítesz. Ezt ugyanúgy megtanuljuk, ahogy az italkészítést; hiszen az a cél, hogy eltaláljuk, hogy melyik ital passzol a vendéghez.”

dsc02235_logo_zott.jpg 

A Swed Me Up Baby, amit eddig Pineapple Craze néven volt megtalálható a Boutiq itallapján az egyik legnépszerűbb koktél a bárban, pedig ha a vendégek tudnák, hogy valójában melyik ital inspirálta:

„Ehhez a koktélhoz a Sex On The Beachből indultunk ki, valójában annak egy twistje. Van benne egy kis menta, és megváltoztattuk az arányokat; ennyi. Ebben az a vicces, hogyha bármelyik vendégünknek felajánlanánk egy Sex On The Beach koktélt, valószínűleg egyből rávágná, hogy azt biztos, hogy nem iszik, és közben ez az egyik legpopulárisabb italunk! Különlegessége az ananász kehely, amiben szervírozzuk.”

 dsc00304_logo_zott.jpg

Összetvők:

40 ml Absolut Elyx
10 ml limelé

15 ml Peach Tree

30 ml tőzegáfonyalé

20 ml ananászlé
10 ml cukorszirup

6-7 darab friss mentalevél

shake, szárított ananász dísz 

Elkészítése:

Az összetevőket a shakerbe öntjük, hozzáadjuk a mentaleveleket majd kockajéggel shakeljük és végül szárított ananásszal díszítve réz ananászkehelyben tálaljuk.

 

süti beállítások módosítása