Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Melonhead by Repits Krisztián

A BÁR: Boutiq'Bar

2019. július 13. - absolut_hu

dsc02339_logo_zott.jpg

Repits Krisztián a csapatot szereti legjobban a Boutiq'-ban, precíz és alapos típus, elmondása szerint a legnagyobb erőssége, hogy nagyon tud figyelni a vendégekre; arra, hogy mindig legyen előttük ital, víz, és a Boutiq’ egyik jellegzetessége, a popcorn. Ízvilágban és megjelenésre is inkább a régi klasszikus koktélok állnak hozzá a legközelebb, de adjon ki bármilyen italt a kezei közül, egy dolognak meg kell felelnie, méghozzá annak, hogy olyan koktél legyen, amit ő is szívesen meginna.

dsc02395_logo_zott.jpg

„Leginkább az olyan klasszikus kevert italok állnak hozzám közel, mint az Old Fashioned. Egyrészt nagyon tetszik ezeknek a koktéloknak a kinézete, szeretem az ízvilágukat, és a korok is inspirálnak, amikor ezeket kitalálták. Ezenken kívül szívesen készítek shakelt long drinkeket is. Mindig szem előtt tartom, hogy olyan italt kapjon a vendég, amit én is szívesen meginnék. Még akkor is, ha olyan alapanyagokból áll, amiket nem feltétlenül szeretek. Mindenképpen kritérium, hogy az összízhatás nekem is megfelelő legyen. A klasszikus vonalra leginkább a kesernyés, karakteres ízvilág jellemző, de ez nem jelenti azt, hogy ne kerülhetne gyümölcs is a koktélba. A grapfruitot kimondottan nagyon szeretem, és a lime-ot is szívesen használom. Ezenkívül kedvencem még a Campari és szeretem a likőröket általában.”

dsc00403_logo_zott.jpg

A Melonhead, egy üdítő nyári hosszú ital, amit még a legmelegebb napokon is szívesen fogyaszt az ember. Krisztián az Absolut Lime zöld színéből indult ki, ez alapján építette fel koktélját: „Egy vodka alapú Gin Fizz twist mellett döntöttem. Az Absolut Lime és a Midori dinnyelikőr nagyon jól kiegészítik egymást. A dinnye ízéhez pedig jól passzol az ánizs szirup. Nyáron jobban szeretek frissítő, könnyebb italok készíteni.”

dsc02359_logo_zott.jpg

Összetevők:

40 ml Absolut LIME

30 ml Midori

20 ml limelé

15 ml ánizs szirup

5 ml narancsvíz

30 ml aquafaba

splash soda

shake, medvecukor dísz

 

Elkészítése:
Az összetevőket a szóda kivételével a shakerbe öntjük, először kockajéggel majd anélkül is shakeljük végül tulipánpohárban tálaljuk. A végén egy kis szódát öntünk hozzá és medvecukorral díszítjük.

süti beállítások módosítása