Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Sultan by Pap Márk

2019. április 25. - absolut_hu

 

dsc01364_web.jpg

Pap Márk vodka sour-ja bármelyik múlt századi gentlemen’s clubban megállná a helyét; külseje igazi időutazásra hív minket. Az igazi különlegességét viszont Márk saját készítésű parfüm citrus mixe adja. A kissé keleti fűszerezésű koktél alapja az az enyhén rezes ízvilágú Absolut Elyx.

 „Szerettem volna egy olyan italt, ami egyrészt a saját stílusomat tükrözi, másrészt benne van a La Fabbrica világa is. Így egy könnyen érthető mixet készítettem Absolut Elyxből. Egy tavaszi/nyári hangulatú orientálisabb fűszerezésű sour lett olyan összetevőkből, mint a szerecsendió és a fahéj, de belekerült a saját készítésű parfüm citrus mixem is, amiben különböző hibrid citrusfajták találhatóak. Ha lebontjuk ezt a mixet ízeire, akkor külön-külön megjelennek a szárazabb, fanyarabb és édesebb ízek. Ez itthon kuriózumnak számít. Házi készítésű zsálya tonikkal húztam fel, ami kicsit lazítja az italt.”

 dsc03796_web.jpg

„A tetejére két olyan dísz került, amiket különböző La Fabbrica signiture-ökhöz használunk; az egyik egy fél levél, amit befújtunk ehető arannyal. Azáltal, hogy ezt a saját díszítést használtuk ehhez az Absolut italhoz, ilyen téren is jelezzük, hogy ez direkt az Absolut számára készített La Fabbrica koktél.”

 dsc01371_web.jpg

Összetevők:

40 ml Absolut Elyx

20 ml Parfum citrus mix

20 ml szerecsendió szirup

Pomelo és levendula kivonat

Zsálya tonik

Dísz :cikk cakk fokföldi Ibolya, bordó lóhere, faragott jég

Pohár :adagio

 

Elkészítés:

Az összetevőket a shakerbe öntjük, összerázzuk és végül a tonikkal kiegészítjük. 

süti beállítások módosítása