Karai Ákos, a Mazel Tov bartendere Espresso Martini twistjét Absolut Extrakttal készítette el nekünk; ehhez adott még egy különleges tequilla alapú csokilikőrt is, amit narancshéjjal infúzált, hogy még karakteresebb ízhatást kapjon.
Saját szavaival:
A koktél tetejére az egyik desszertünkhöz használt linzer-tészta alapú kardamom homokot szórtam. Úgy gondolom, nagyon jól kiegészíti ezt a finom desszertitalt.
Hozzávalók:
4 cl Absolut Extrakt
2 cl Patron Dark XO (narancshéjjal infúzálva)
1/5 cl Creme de Cassis
frissen készített Espresso
1 cl cukorszirup
kardamon homok dísz
Elkészítése:
Az ipszilon poharat elő hűtjük jéggel. Az össze tevőket egy shakerbe töltjük le shake eljük majd kiöntkük az ipszilon pohárból a jeget és duplán szűrjük a pohárba.