Bár Kormos Rico folyamatosan figyeli a bartender világot elérő új trendeket, a mai napig rajong az igazi klasszikus italokért. Szívesen tér vissza a gyökerekhez, és használ olyan összetevőket, amikkel meg tudja teremteni a klasszikokra jellemző ízhatást.
Saját szavaival:
Vannak olyan likőrök, amiket kezdenek elfelejteni a bártenderek, pedig klasszikusok alapjai és remek alapanyagok, ezekből emeltem ki most párat ezzel az itallal.
Hozzávalók:
60ml Absolut Elyx
15ml Mancino rosso vermouth
5ml Grand Marnier
5ml Bénédictine
2,5ml Fernet Branca
1 das (öntés) Angostura
1 dash (öntés) grapefruit bitter
Narancs peel
Elkészítése: Jéggel lehűtjük a coupet poharat, az összetevőket sorban egy keverőpohárba öntjük, majd bár kanál segítségével megkeverjük. A jeget kiöntjük, a megkevert italt pedig a coupet pohárba szűrjük. Narancs peellel díszítjük.