Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Back to the Roots by Kormos Richárd Rico

2018. június 27. - absolut_hu

dsc00099.jpgBár Kormos Rico folyamatosan figyeli a bartender világot elérő új trendeket, a mai napig rajong az igazi klasszikus italokért. Szívesen tér vissza a gyökerekhez, és használ olyan összetevőket, amikkel meg tudja teremteni a klasszikokra jellemző ízhatást.

Saját szavaival:

Vannak olyan likőrök, amiket kezdenek elfelejteni a bártenderek, pedig klasszikusok alapjai és remek alapanyagok, ezekből emeltem ki most párat ezzel az itallal.

 dsc00111.jpg

Hozzávalók:

60ml Absolut Elyx

15ml Mancino rosso vermouth

5ml Grand Marnier

5ml Bénédictine

2,5ml Fernet Branca

1 das (öntés) Angostura

1 dash (öntés) grapefruit bitter

Narancs peel

 

Elkészítése: Jéggel lehűtjük a coupet poharat, az összetevőket sorban egy keverőpohárba öntjük, majd bár kanál segítségével megkeverjük. A jeget kiöntjük, a megkevert italt pedig a coupet pohárba szűrjük. Narancs peellel díszítjük.

süti beállítások módosítása