Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

A vodka, melynek nincs takargatnivalója

2018. február 26. - absolut_hu

screen_shot_2018-02-26_at_12_24_39.png

Nincs takargatnivalónk, és ezt be is bizonyítjuk. Gyere, és repülj velünk a dél svédországi Åhusba, ahol tiszteletbeli kollégánk, Gunnar levetkőzve mindennemű gátlását, körbevezet az Absolut. birodalmában, és megmutatja neked, hogy készül a világ legtisztább vodkája.

Figyelem, a videóban különböző korú, méretű és formájú emberek láthatóak meztelenül!

 

 

EGY FORRÁS

Ha jobban meg szeretnéd érteni, az Absolut.-ot, először a filozófiát kell megismerned, ami mozgat minket. Ennek alapja az a felelősségvállalás, ami a termelési folyamatoktól egészen a búzán át a palackig jellemez minket. Mindez egy jobb világ és egy jobb vodka reményében.

Filozófiánk alapja az, hogy mindent egy forrásból nyerünk; ez pedig azt jelenti, hogy ha az Absolut. készítéséről van szó, minden út egy kis svéd faluba, Åhusba vezet. Minden alapanyag, amit a vodkához használunk, 100 km-en belül található. Hihetetlen, ugye? Minden csepp víz egyetlen vízforrástól, minden szem gabona egy területről és egy közösségtől származik. Mi ezt hívjuk EGY FORRÁSnak. Ennek köszönhető, hogy bárhol is élsz a világon, az Absolut. amit éppen iszol, ugyanazt a minőséget nyújtja, mint bármelyik másik palackban lévő Absolut. a Föld másik pontján.

Érdekel, hogy csináljuk?

 EGY KÖZÖSSÉG

Az Absolut hatással van a helyi svéd gazdaságra, a környezetre és a társadalomra is. A naponta közel 600,000 palack Absolut vodka előállításához energiára, erőforrásra és több ezer ember közreműködésére van szükség. 

Több, mint 100 éve Åhus-ban állítjuk elő vodkánkat, és hiszünk benne, hogy az igazán minőségi ital előállításához elengedhetetlenek a közösen vállalt értékek. Ilyen a tradícióba és a tudásba vetett hit, ami farmerek és lepárlómesterek generációin keresztül alakult ki.

absolut_absolutvodka_ahus3_articleimage-large.jpg

338 farm biztosítja számunkra a gabonát Svédország Skåne régiójában. Mi pedig minden farmert névről ismerünk. Ez komoly! Ez adja a lehetőséget a kitűnő minőségű gabonára és ettől lesz fenntartható a termelés. Együtt dolgozunk velük azon, hogy minél korszerűbb és környezettudatosabb technikákkal folyhasson a vetés és aratás. Ez számunkra nem egy divathóbort, nem a jelenleg zajló fenntarthatósági trend meglovaglása a célunk, egyszerűen mindig is így gondolkodtunk és így tettünk.

A dél-svédországi termékeny mezők ideálisak a búza növekedéséhez, a globális átlagnál kétszer magasabb hozamot hoznak, így kisebb területet kell megművelnünk a kellő mennyiségű búza termesztéséhez. Nem csupán a talajt, hanem a fejünket is használjuk. Rendkívül ellenálló őszi-téli búzát ültetünk, így minimálisra csökkentjük a rovarirtó szerek használatát. Mindezt a legprecízebb gazdálkodási rendszer mentén tesszük, a termelés maximalizálása, és a környezeti hatások minimalizálásának érdekében.

Vodkánk 60%-a színtiszta víz, ami bármennyire nem hangzik annak, de nagy dolog! Pont ezért nem bízzuk ezt sem a véletlenre. Az Absolut. SAJÁT FORRÁSSAL rendelkezik, így folyamatosan felügyelhető. Az Ahus környéki síkság alatt található kívételesen tiszta vízet használjuk az Absolut vodka készítésének minden szakaszában. Ez a forrás víz évezredek óta szűrődik sziklákon, mészkő kőzeteken át. Olyan tisztaságú, hogy nincs szükség a vodka bármilyen utólagos szűrésére. Azt a természetes ízt kapjuk, amit labor körülmények között sosem tudnánk előállítani. Az általunk használt élesztő, saját gombatörzsünkből készül, és ez is hozzájárul az Absolut. egyedi ízvilágához.

screen_shot_2018-02-26_at_12_28_07.png

A lepárlót felépítő és a termelési folyamatokat kitaláló tehetséges szakembereink azok, akik befolyással vannak vodkánk minőségére és az ízélményre. Az, hogy saját magunk fejlesztettük ki a folyamatokat, azt teszi lehetővé, hogy a világ egyik legenergiatakarékosabb gyára legyünk. CO2 semleges energiával dolgozunk, de azon túlmenően, hogy az energiafelhasználás racionalizálása a lepárlónkban az egyik legalacsonyabb az iparágban, nagy gondot fordítunk az újrahasznosításra és az újrafelhasználásra is.

Nem szeretünk pocsékolni. Például a lepárlás során megmaradt melléktermék gazdag proteinben, így MINDEN EGYES NAP a környéken élő 280 000 szarvasmarha és disznó számára jelent eledelt. A vodkakészítés során felszabadult szén-dioxidot pedig összegyűjtjük és szénsavas üdítőket gyártó cégeknek adjuk el.

Természetesen az Absolut. ikonikus palackja is helyben készül, ráadásul 40 %-ban újrahasznosított üvegből. A Limmaredben található üvegfújóból három óránként küldik a gyártósorra az elkészült darabokat, épp időben, hogy a gyárban beletölthessék a színtiszta vodkát.

absolut-rangee-bouteille.jpg

TRADÍCIÓ + TUDÁS + KÖZÖSSÉG + FENNTARTHATÓSÁG = ABSOLUT VODKA

A világ legtisztább vodkája a svéd vodka készítés tradíciójából és a forrásunk valamint közösségünk iránti elkötelezettség egységéből jön létre. Az EGY FORRÁS és EGY KÖZÖSSÉG azt jelenti, hogy teljes mértékben kontrol alatt tartjuk a termelési és gyártási folyamatokat, így 100%-os felelősséget tudunk vállalni azokért. Így a palack, amit a kezedben tartasz, visszakövethető egészen a farmerig, aki elvetette a gabonát. Nem csak a minőség, a környezettudatosság, de a teljes átláthatóság is fontos számunkra! Nincs takargatnivalónk!

Ez a múltunk, jelenünk és a jövőnk is. Hiszünk a körforgásban. Hiszünk abban, hogy mindent, amit adsz, azt vissza is kapod. Úgyhogy mi odafigyelünk.

süti beállítások módosítása