Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

BENCECSALAR RELAUNCH - Beszámoló

2017. szeptember 18. - absolut_hu

bcs_ankert_170908_relaunch_88.jpg

Akik ott voltak, valószínűleg egyetértenek velünk, hogy a BENCECSALAR RELAUNCH az év egyik legizgalmasabb eseménye volt divatkörökben. Bence és csapat megint maximálisan tejesített; többek között káprázatos pop up pékséggel, divatprezetációval és a Bocskor Bíborkával közösen készített fashion film debütálásával készültek. Mi pedig Absolut koktélokkal.

bcs_ankert_170908_relaunch_93.jpg

Csalár Bence szeptember 8-án nemcsak megújult weboldalát a bencecsalar.com–ot ünnepelte az exkluzív esemény keretén belül az Anker’t-ben, hanem egy teljesen új kezdetet is. Színre lépett üzlettársa Lovas Anett, akivel sok más mellett az Edgy Apparel webshop elindításán dolgozik. Ez novemberre várható. Frissen alakult kreatív stúdiója, a Studio Csalár csapatával pedig egyszerre több projektet is terveznek év végéig.

Az őszi szezonban két együttműködés is várható a Studio Csalartól; a #FashionWeekTour projekt keretében a Marie Claire oldalán tudósít a csapat a London és Milano Fashion Week bemutatóiról, októbertől pedig elindul a #StudioTalks a Hadikban, ahol mi, az Absolut. is ott leszünk minden alkalommal.

 “A StudioTalks célja, hogy a divatot és kortárs kultúrát egyaránt támogassa, miközben egyszerre szórakoztat, tanít és inspirál. Imádom a történeteket és az emlékezetes beszélgetéseket. Az eseménysorozat alatt igyekszünk minél több ilyen pillanatot ajándékozni a vendégeknek. Alig várjuk, hogy hamarosan lerántsuk a leplet az első dátumról!”- foglalta össze Bence a program misszióját.

studiotalks.jpg

Nézd meg a kisfilmet!

THE EDGE IN YOU 

Az este során a vendégek végre teljes egészében is láthatták Bocskor Bíborka főszereplésével és Martin Wanda, fotógráfus közreműködésével készült Studio Csalar fashion filmet, az Edge in You-t.  A videó gyönyörűen ábrázolja azt a fajta önkifejezési szabadságot, amit a megjelenésünk és a divat által tapasztalhatunk meg, ha merünk élni vele. Bíborka a különböző karakterek bőrébe bújva egyszerűen lehengerlő. Kíváncsiak voltunk ő hogy élte meg. 

 biborka.jpg

Az este során a vendégek végre teljes egészében is láthatták Bocskor Bíborka főszereplésével és Martin Wanda, fotógráfus közreműködésével a Studio Csalar első fashion filmjét, az Edge in You-t.  A videó gyönyörűen ábrázolja azt a fajta önkifejezési szabadságot, amit a megjelenésünk és a divat által tapasztalhatunk meg, ha merünk élni vele. Bíborka a különböző karakterek bőrébe bújva egyszerűen lehengerlő. Kíváncsiak voltunk, hogy ő hogy élte meg. 

Dolgoztál már Bencével?

Bencével ez volt az első munkánk, és az egész organikusan alakult ki, valamiért én is, és ő is azt éreztük, nekünk dolgozni kell együtt. Ő volt a gyorsabb és tudatosabb. Nagyon jó volt egy ilyen tudatos, látomásainak fontosságot adó, szorgalmas, kedves emberrel dolgozni, mint Bence.

Mennyire volt nehéz átadni magad a szerepnek? Mi volt a legnagyobb kihívás a forgatás során?

Igazából itt nem volt sem szerep, sem alakítás. Nekem nem átélni kell valamit, amit valaki instruál, hanem csak megmutatni. Szerep azért nem volt, mert ahogy Bence előre látta, vagy belém látta, létezik az a külső énem, ami dinamikus, aminek nem tulajdonítok többet, mint ami, de szeretem öltöztetni, szeretem az életet benne, szeretem úgy kezelni, mint a legalapvetőbb és legtermészetesebb, hozzám legközelebb álló alkotást. A forgatás során pont a fent említett, testemnek nevezhető dologgal volt a legnehezebb a találkozás. A lélek, a szellem mindig dominánsabb számomra, ezért mindig rácsodálkozom a saját testemre. Csak hogy konkrét példát is mondjak. Hajnali négykor indultunk az első, -mező helyszínre, ahol Batki Lilla elkészítette a film első jelenetéhez köthető arcfestésemet. Amikor tükörbe néztem, azt mondtam halkan magamnak, hogy én itt most rögtön elengedek mindent, ami a testem, a külvilág és én általam, többi ember által alapértelmezett szépségnek tartott törvényeken alapszik. A kettősség érzete egy pillanatban: a csúnya is szép, a hibáimat is megszerethetem. Nagyon megszerettem Lillát és ezt a feloldozó erőt, amit ez a tapasztalat tanított. Ez a felismerés után már elengedtem a rejtőzködő énemet, forgattuk is a meztelen jeleneteket. Szép volt, ahogyan ezt meg tudtuk beszélni, azt, hogy ebben nem lesz erotika. Az egyetértés teljes volt Bencével.

Melyik karakter állt hozzád a legközelebb, és melyik volt a kedvenc szetted?

A karakterek tulajdonképpen az én viszonyulásaim a tervezők alkotásaihoz, a ruhákhoz, és a plusz, ahogyan ez láttatva lett Bence, Székelyhídi Márk operatőr, Martin Wanda fotós, Batki Lilla sminkes, Kollár Nándor paróka készítő, Ji YiCheng, András Bálint fodrászok által. Mindegyik karaktert szeretem, annyira mások. A meztelen csúnyán szép karakterem a kedvencem. Azt kell szeretnem.

Mit jelent számodra edgynek lenni?

Ezt az edgységet Bencétől tanultam. Nem vagyok stylist, nem a stílusjegyeket vagy irányzatokat ismertetném. Számomra az edgység egy olyan vagányságot jelent, ami tudásból ered, önmagunk megismeréséből, elfogadásából, és ennek a bátorságáról, merjük vállalni, amink van, amit szeretünk, tudjuk, mit akarunk mondani, kívülről belülre és bentről kifele, érzékenyek, figyelmesek, vagyunk, szeretünk, elfogadunk és ott van az erő is bennünk. Nem félünk a közvéleménytől, nem félünk átlagosnak vagy különcnek lenni. Nem ijedünk meg magunktól! (nevet)

Szerinted milyen egy igazi budapesti lány?

Egy budapesti lány... olyan sokféle van. Olyan sok történet... Olyan sok film...

Nézd meg milyen volt a relaunch party!

_mg_9487.jpg

_mg_9498.jpg

_mg_9515.jpg

_mg_9729.jpg

_mg_9893.jpg

bcs_ankert_170908_relaunch_79.jpg

bcs_ankert_170908_relaunch_81.jpg

bcs_ankert_170908_relaunch_94.jpg

bcs_ankert_170908_relaunch_90.jpg

bcs_ankert_170908relauch_vol2_08.jpg

bcs_ankert_170908relauch_vol2_35.jpg

bcs_ankert_170908relauch_vol2_11.jpg

bcs_ankert_170908relauch_vol2_25.jpg

img_1151.jpg

img_1129.jpg

bcs_ankert_170908relauch_vol2_36.jpg

Fotók: Hennel Mariann, Gábor Krisztián, Tóbi Gergő

 

 

süti beállítások módosítása