Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Capital de Las Flores by Váradi Lili

2017. augusztus 19. - absolut_hu

dsc03786.jpg

A Piña bár nemhiába kapta az ananászról a nevét, hiszen előszeretettel használják ezt az egzotikus gyümölcsöt koktéljai készítése közben. Váradi Lili a nyár apropójából egy izgalmas frissítőt készített egyik kedvenc összetevőjéből.

Saját szavaival

A mezcal friss, zöld jellegét házi babérsziruppal és frissen facsart citromlével emeltem ki.

Érdekel, hogy miből áll ez a különleges nyári koktél?

dsc03791.jpg

Hozzávalók:

4 cl Absolut Elyx

4 cl Mezcal

8 cl ananászlé

4 cl citromlé

4 cl babérszirup

3 cl olívaolaj

6 uborka peel

Elkészítése:

A shakerbe a következő sorrendben beleöntjük a hozzávalókat: a rozmaringot, az uborkát, a jeget, az olívát, a citromlevet, a babérszirupot, a Mezscalt, az Elyxet és végül az ananászlevet. Jól összerázzuk. A pohárba zúzott jeget teszünk, majd a shakerből rászűrjük a koktélt. Uborkával díszítjük.