Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Open Showroom Re-Opening Party

2017. február 28. - absolut_hu

os_10.jpg

A Zoe Phobic tervezőjével Szimon Ágnes Nórával pont az ő társkáit felvonultató Open Showroom megnyitója előtt készítettünk interjú. A bulin mi is ott voltunk az Absoluttal.

A hely missziójáról pedig Beke Luca, tervező, a hely lelke mesélt nekünk.

Mit képvisel az Open Showroom?

Az Open Showroom pár évvel ezelőtt indult, még az Október 6-a utcában, ahonnan januárban költöztünk el. Több fiatal tervező fogtunk össze, hogy létrehozzunk egy olyan közösségi teret, ami megfelel annak a három fontosabb szempontnak, amit célként tűztünk ki magunk elé. Az egyik, hogy egy olyan alkotóteret hozzunk létre, ahol a desinerek nem csak árulhatják a termékeiket, hanem alkothatnak is. Ez most manifesztálódott itt az új helyen, ahol végre van erre külön helyiség. A másik kritérium az volt, hogy olyan üzlet legyen, ahol a vásárlók előzetes egyeztetés utána magától a tervezőtől tudják megvásárolni a kinézett terméket. Ezáltal a megszokottól sokkal bensőségesebb kapcsolat alakulhat ki tervező és vásárló között. Mi azt valljuk, hogy a design mindenkié, és eszerint alakítjuk a profilunkat is. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az emberek minél közelebb kerülhessenek a magyar designerekhez. Fontos alappillére még a showroomnak a galéria, amit szintén a jelenlegi helyen sikerült megvalósítanunk kompromisszumok nélkül. Ha össze kellene foglalnom, hogy mi is az Open Showroom, azt mondanám, hogy egy kreatív befogadó tér különleges magyar design termékekkel, ahova jó betérni, és ahol jó elveszni a részletekben.

Nemcsak a tér új nálatok. Milyen változások történtek még?

Már az elejétől kezdve ügyeltünk arra, hogy úgy hívjunk tervezőket, hogy ne konkurenciát lássunk a másikban, hanem kiegészítsük egymást. Duplájára nőtt a showroomban található márkák száma, ráadásul nagyon sokszínű a kínálat: a ruháktól kezdve, a kiegészítőkön át, a lakásdekorig rengeteg dolog megtalálható, ráadásul mostantól a férfiakhoz is szólunk. Egyébként ezzel még nem ért véget a változás, áprilistól stílus- és sminktanácsadással is várjuk a vásárlókat. Az sem mindegy, hogy most, hogy végre nagy terünk van. Ez egyedül is működik, de ha szeretnénk, el is szeparálódhatunk egymástól, akár kis tereket alkotva. Ennek köszönhetően hétvégi workshopokat is szervezünk a jövőben.

Hogy sikerült a Re-Opening Party?

Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk; többen is kiemelték, hogy mennyire tetszik nekik ez a barátságos hangulat. Már az ajtóból belépve érezni a különleges atmoszférát. Pont ez volt a célunk, úgyhogy nagyon elégedettek vagyunk. Ez persze nem sikerült volna olyan fontos dolgok nélkül, mint a támogatók, amit ezúttal is köszönünk, és a csapatmunka, ami másfél hónap alatt folyt megállás nélkül.

Hogy valójában milyen volt a hangulat a megnyitón, most megnézhetitek:

os_01.jpg

os_02.jpg

os_03.jpg

os_04.jpg

os_06.jpg

os_19.jpg

os_08.jpg

os_09.jpg

 

os_12.jpg

os_13.jpg

os_14.jpg

os_15.jpg

os_16.jpg

os_18.jpg

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása