Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

A Jetlag keresi a bajt, és meg is találja

Jetlag party a Secret Roomban

2016. december 21. - absolut_hu

Az egykori Anti Fitness Club énekes, Molnár Tamás és Hated Tomorrow basszusgitárosa, Czoller Bence által összehozott Jetlag nemrég ünnepelte legújabb klipjét egy fotókiállítással összekapcsolva. A Keresem a bajt videó forgatásáról Bársony Bence készített izgalmas fotósorozatot. Az Absolut is jelen volt a buliban.

 

Érdekelnek a kulisszatitkok is? 

Molnár Tomi készségesen mesélt a forgatásról:

A klip elején egy repülővel érkeztek meg. Hogy sikerült szereznetek egyáltalán gépet?

Nem volt egyszerű. Rengeteget dolgoztunk a témán, mire sikerült összehozni egy olyan megoldást, ami képileg kielégíti az elképzeléseinket, mégsem veri fel a költségvetést az egekbe. Alapvetően egy normál videoklip árából igyekeztünk kihozni a legtöbbet, ami a végeredményt visszanézve úgy érezzük, sikerült.

Mindent ti találtatok ki- az utolsó képkockáig. Ti stylingoltátok a videót, írtátok a forgatókönyvet, rendeztétek a klipet. Ez nem túl merész vállalkozás?

Az egész projekt egy merész megközelítésen alapul, miszerint két "papíron" rockzenész életre kelt, majd színpadra visz egy elektropop projektet. Ugyan ilyen bátran igyekszünk hozzáállni a produkció vizuális megnyilvánulásaihoz is, tudatosan keressük a kihívásokat. Bizonyára egyszerűbb lett volna elengedni és szakemberekre bízni minden kreatív részletet, de vannak konkrét ötleteink és szeretjük ezt csinálni, hiszen ettől érezzük magunkénak. Persze ne feledkezzünk meg a stábról sem. Ezúttal is le a kalap a Studio-X teljes legénysége előtt!

Mi a sztori a szám mögött?

A szex. Ez egy olykor képekbe burkolózó, máskor a végletekig kitárulkozó dialóg, egy akció előtti egyoldalú társalgás melynek múzsáját most nem nevezném meg. (nevet)

Elég érdekes fazonok tűnnek fel a videóban. Róluk mit kell tudni?

Baráto, barátnők egytől-egyig. Elképzeltünk sztoriba illő látványos karaktereket, majd átpörgettük a közeli barátoktól kezdve a legtávolabbi ismerősökig tartó listát fejben. Egészen díszes szereplőgárda jött így össze akiknek ezúton is ezer hála és köszönet!

Melyik volt a legnehezebb és a legviccesebb jelenet számotokra?

Mivel eléggé belecsúsztunk a télbe, az időjárás nem kímélt minket, így nem egyszer kockára fagyva mentünk neki a felvételeknek. A legviccesebb jelenetet szintén nehéz kiemelni, mivel minden felmerülő nehézség ellenére különösen jó hangulatban telt mind a négy forgatási nap.  

 

Nézd meg a bulin készült fotókat is!

111.jpg

119.jpg

52.jpg

56.jpg

18.jpg

33.jpg

50.jpg

51.jpg

156.jpg

157.jpg

159.jpg

162.jpg

203.jpg

süti beállítások módosítása