Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Szavazz minden idők legjobb Budapest videójára!

Absolut Budapest Különdíj a II. Magyar Klipszemlén

2016. szeptember 26. - absolut_hu

 

14435231_867000786734122_6073407560574782561_o.png

MAGYAR KLIPSZEMLE

Magyarországon heti szinten több tucat videoklip készül, és nagy százalékuk sok esetben hamar a feledés homályába is vész. A Magyar Klipszemle pont azért jött létre, hogy ez ne történjen meg. Itt nemcsak díjazásra kerülnek a legjobb magyar videók, hanem a megversenyeztetett klipeket végre széles vásznon is láthatjuk, ezáltal is teret adva azok művészi értékenek.

A két napos eseményen a vetítések, a zsűrizés és a díjátadó mellett előadások, kerekasztal-beszélgetések, party és koncertek is várják az érdeklődőket.

A helyszín kimondottan releváns, hiszen a Toldi Mozi és Klubban egész évben összefuthatunk a filmes és zenei világ szereplőivel.

IDEI MENETREND

A versenyprogramban az előzetesen sok száz jelölésből előszűrt shortlist látható. Mindkét nap szakmai workshoppal indul, csütörtökön ezt követi a vetítés, ahol ABC sorrendben nézhetjük meg a shortlistre jutott klipeket, pénteken pedig a kategóriák legjobbjait. A vetítési blokkokat premierekkel, összeállításokkal, kreatív kisfilmekkel, és még egy szakmai előadással bontják meg. A nagytermes programokat este tíz után networkinggel átitatott party követi a jelölt zenakarok, alkotók fellépéseivel. A rendezvény második napját egy - a tavalyi évnél ceremoniálisabb - díjátadóval zárják le.

Mégis mi lesz az esemény legizgalmasabb momentuma számunkra? Kattints és kiderül!

 

kulondij.jpg

ABSOLUT BUDAPEST KÜLÖNDÍJ

Idén az Absolut is jelen lesz egy különdíjjal. Mivel az Absolut Budapest blog indulásától kezdve Budapest különböző arcait mutatja be művészek, zenészek és különböző kreatív arcok szűrőjén keresztül, ezért az Index zeneblogjával, a Stenkkel közösen az eddigi legjobb Budapesten játszódó videót keressük. Az előre kiválasztott klipek közül ti dönthetitek el, hogy melyik adja a legjobb, legviccesebb, vagy éppen legizgalmasabb képet a városról. Szavazni itt tudtok egészen péntek délig.

süti beállítások módosítása