Az Al’mondo a Kiosk egyik legújabb házi koktélja, nyáriesti beszélgetésekhez tökéletes! Könnyed és hűsítő, mégis nagyon karakteres a mandulaszirup miatt.
Saját szavaival:
Könnyed nyári esték ihlették, nem kell túl komolyan venni. Ha valahova be szeretnénk sorolni, akkor a smash fajtákhoz tenném, bár whisky helyett vodka került bele, a gyümölcsök helyett pedig házi mandulaszirupot tartalmaz. A mentával az egész ital könnyed és hűsítő lesz. Sosem gondoltam volna, hogy egy mandulaszirupos koktél majd az én kezem alól fog majd kikerülni, de hát ilyen az élet. (nevet) Azzal, hogy saját magunk tudjuk főzni a szirupokat, lekvárokat, és nem kell a boltit használni, teljesen új világ nyílik meg számomra, ami nagyon inspiráló.
Nézd meg, hogy készül a Kiosk egyik legújabb koktélja!
Összetevők:
4 cl Absolut Blue
2 cl Cointreau
2 cl házi mandulaszirup
2 cl citromlé
5-6 mentalevél
2 öntés narancs bitter
Elkészítése:
Az összetevőket erősen shakeljük, majd duplán szűrve a vendégpohárba toljuk. Dísznek mentacsúcsot használunk.