Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Absolut Budapest by KoPé

2015. július 17. - absolut_hu

Kovács 'KoPé' Pétert, az Alternative Budapest megálmodóját így inspirálta az Absolut az Absolut Budapest képek megalkotása közben.

Absolut kilátó

KoPé saját szavaival:

Ha ránézek egy ABSOLUT üvegre, az jut eszembe, milyen jól meg van tervezve, nagyban, akár egy kilátó is lehetne a város közepén. Vagy milyen lenne egy nagy üvegépületként egy tó közepén, amit vízesések töltenek fel, a tóból egy kis folyó csörgedezne a Dunába. Az ABSOLUT torony tetejéről messzebb lehetne látni mint a Várból, vagy az óriáskerékről.

galeria_02-varos-fentrol--nagy-allo.png

további képek a folytatásban

 

Színes város / I.

KoPé saját szavaival:

Szerintem Budapest igazán akkor lesz színes, ha lemegy a nap. Mégsincs sötét ilyenkor. Éttermek, bárok, szórakozóhelyek, fényei teszik hangulatosabbá a várost. Színes koktélok, színes fények, színes emberek mindenfelé, nekik köszönhetően nem marad csendes a belváros éjszaka sem. Szeretek én is ennek az örökké nyüzsgő, zajos belvárosnak a része lenni. Persze néha jó egy csendes és magas ponton megpihenni, megállapítani a fények alapján, hogy ott is, és ott is voltunk már...

galeria_03-varos-fentrol--nagy-allo.png

 

 

 

Hősök tere a dzsungelben

KoPé saját szavaival:

Mindig irigykedve olvasom azokat a cikkeket, illetve nézegetem azokat a fotókat, ahol a dzsungelben felfedezik egy ősi kultúra épületének maradványát. Budapesten is kíváncsian figyelem a lakatlan épületeket. Számomra érdekes látvány, ahogy a növények belepik az emberek elhagyott alkotásait. A Hősök tere olyan helyszín, amit szívesen megtalálnék egy dzsungel közepén, hogy felfedezzem, és rácsodálkozzak.

galeria_05-hosoktere--nagy-fekvo.png

 

 

 

Hajó a palackban

KoPé saját szavaival:

Gyermekként édesapámmal hónapokig készítettünk egy mini vitorlást, amit később egy zsinór végén a Dunába engedtünk (szöcskéket tettem rá legénységnek, aztán amikor kikötöttünk a parton mindegyik ment a dolgára). Arra biztos nem lett volna türelmünk, hogy egy üvegben készítsük el a vitorlást. Nagyon érdekelt régen, hogy hogyan kerül egy hajó egy üvegbe. Jó ideje már azt is tudom hogyan készítik. Csodálom azokat akik ilyennel töltik az idejüket, de nekem sose lenne rá türelmem. Egy ilyen kép elkészítésére viszont nekem van időm és türelmem... A Dunán egy ekkora üvegben, egy ekkora hajó érdekes látványosság lenne.

galeria_06-hajouvegben-parlament--nagy-fekvo_1.png

 

 

Színes város / II.

KoPé saját szavaival:

Szerintem Budapest akkor lesz igazán színes, ha lemegy a nap. Mégsincs sötét ilyenkor. Éttermek, bárok, szórakozóhelyek fényei teszik hangulatossabbá a várost.  Színes koktélok, színes fények, színes emberek mindenfelé, nekik köszönhetően nem marad csendben a város éjszaka sem. Szeretnék én az örökké nyüzsgő belvárosi zajnak a része lenni. Persze néha jó egy csendes és magas ponton megpihenni, megállapítani a fények alapján, hogy ott is, és ott is voltunk már...

galeria_08-varos-fentrol--nagy-allo.png

süti beállítások módosítása