Kovács Andrea, az Akvárium bartendere sokakkal ellentétben nem elégszik meg azzal, ha ízekkel kísérletezhet. Előszerettel nyúl különböző konyhai eszközökhöz koktél csodáinak elkészítése során. Ez történt a Málna Sour kapcsán is. A bárpultból előkerült a jó öreg habszifon.
Saját szavaival:
Egy édes piros és egy észak Itáliai keserű találkozása nyári napfényben, vodkával tökéletes. Bittwer sweet kiss
Nézd meg, hogy készült a koktél!
Hozzávalók:
3.5 cl Absolut
4 cl Campari
2. cl frissen facsart citromlé
1.5 cl frissen facsart narancslé
1.5 cl cukor szirup
5 szem friss málna
tojáshab top
1 tojás fehérje
0.05 vanilia szirup
Elkészítése:
A friss málna szemeket a többi összetevővel törőfa segítségével összedolgozzuk a shakerben, kocka jegekkel alaposan összerázzuk, és duplán szűrve szervírozzuk. A tojás fehérjét habszifonba tesszük, vanília sziruppal ízesítjük, és az ital tetejére fújjuk.