Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Málna Sour by Kovács Andrea

2016. november 16. - absolut_hu

andi_koktel_3_image.png

Kovács Andrea, az Akvárium bartendere sokakkal ellentétben nem elégszik meg azzal, ha ízekkel kísérletezhet. Előszerettel nyúl különböző konyhai eszközökhöz  koktél csodáinak elkészítése során. Ez történt a Málna Sour kapcsán is. A bárpultból előkerült a jó öreg habszifon. 

Saját szavaival:

Egy édes piros és egy észak Itáliai keserű találkozása nyári napfényben, vodkával tökéletes. Bittwer sweet kiss

Nézd meg, hogy készült a koktél!

Hozzávalók:
3.5 cl Absolut
4 cl  Campari
2. cl frissen facsart  citromlé
1.5 cl frissen facsart narancslé
1.5 cl cukor szirup
5 szem friss málna
tojáshab top
1 tojás fehérje 
0.05 vanilia szirup
Elkészítése:
A friss málna szemeket a többi összetevővel törőfa segítségével összedolgozzuk a shakerben, kocka jegekkel alaposan összerázzuk, és duplán szűrve szervírozzuk. A tojás fehérjét habszifonba tesszük, vanília sziruppal ízesítjük, és az ital tetejére fújjuk.
süti beállítások módosítása