Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy város a benne élőkben mutatkozik meg igazán

Absolut Budapest

Passion Mary by Hidasi Kristóf

2016. október 04. - absolut_hu

passionmary_image_logozott_02.png

Simán előfordulhat, hogy a legnagyobb buli közepén jut eszedbe egy bonyolultabb koktélt inni. A szórakozás hevében azonban ki szeret sokat várni, hogy elkészüljön kedvenc itala? Hidasi Kristóf, a 4BRODOWNTOWN bartendere pont ezért fejlesztette ki Bloody Mary premixét, így az italra úgyis tekinthetünk, mint egy instant koktélra, azzal a különbséggel, hogy szigorúan természetes összetevőkből áll. Ez viszont nem minden: a Passion Mary nevéből adódóan még egy kis passion fruittal (másnevén maracuja) is meg lett bolondítva. 

Saját szavaival: 

Kihasználva a rengeteg vendég kérését tökéletesítgeten a premixet. Mint tudjuk a másnaposság legjobb ellenszere. A vörösbor, passion és fűszerek kombinációja, az uborka frissességével.

Érdekel mi van még a fűszereken kívül a premixben?

 passionmary_image_logozott_01.png

Hozzávalók:

4 cl Absolut Blue

4 cl Bloody Mary premix (bazsalikom, házi chili szósz, maidon só, frissen őrölt bors, rozmaring, zeller, cabernet savignon, worchester szósz)

2 cl passion fruit püré

0.5 cl citrom

1 szelet uborka

 

Elkészítése:

Úgynevezett throwingolással az összetevőket az egyik shakerből a másikba folyatjuk hosszan, magasról. A Bloody Mary premixet fűszerekkel illetve Cabernet Sauvignonnal készítjük előre.

süti beállítások módosítása